Excelbet.ro

pariuri sportive

Excelbet.ro

pariuri sportive

Excelbet.ro

pariuri sportive

PARIUL MEU
0 evenimente
CASTIG MAXIM
0 lei
loading...
Verifica pariuri sportive si

pariuri live

.
Serie Bilet

(info)

Cod de verificare

(info)

Verifica Pariul

Colaborare / Franciza pariuri

EXCELBET a fost fondat in anul 2005. Cu peste 300 de agentii de pariuri proprii si in sistem de franciza, firma este in prezent cel mai mare operator de pariuri sportive in franciza din Romania. EXCELBET beneficiaza de serviciile celei mai experimentate echipe de bookmakeri din Romania, cu o vasta experienta a ofertarii de pariuri sportive dezvoltata pe piata din Romania cat si prin schimburile de experienta cu case de pariuri din Anglia si Cipru. Inca de la inceput firma si-a propus si a reusit sa ofere clientilor una dintre cele mai variate oferte de pariuri sportive de pe piata. Pe langa pasiunea pentru fotbal si eforturile de a oferi clientilor sai o oferta de pariuri competitiva, EXCELBET asigura o transparenta totala privind acceptarea si plata imediata a castigurilor. Acest fapt, alaturi de multe alte avantaje oferite face din EXCELBET operatorul preferat al celor mai mari agentii de pariuri ce functioneaza in sitem de franciza. Urmarind dezvoltarea la nivel national, EXCELBET cauta colaboratori in toata tara , oferind cele mai bune conditii de colaborare.

Ce reprezinta sistemul de franciza EXCELBET

EXCELBET va pune la dispozitie un sistem de franciza prin intermediul caruia puteti accepta pariuri sportive pe baza licentei noastre de pariere, in cadrul unui spatiu comercial administrat de dumneavoastra, urmand ca profitul sa rezulte dinntr-un procent situat intre 10% si 25% din miza incasata, in functie de volumul de incasari realizat. EXCELBET isi asuma toate riscurile si resposabilitatea platii pariurilor castigatoare. Colaboratorul urmeaza sa suporte din profitul realizat toate costurile de administrare ale agentiei de pariuri.

Considerente financiare

- In climatul financiar actual, comisionul mediu acordat din valoarea incasarilor de aprox. 14% a fost gandit ca si echivalentul unei asocieri intre francizor si EXCELBET intr-un procent 60%-40% de impartire a profitului rezultat din desfasurarea activitatii, 60% din profit fiind alocat francizorului, intreaga responsabilitate a platii castigurilor fiind suportata de catre EXCELBET. Aceasta metoda de asociere este CEA MAI AVANTAJOASA OFERTA DE COLABORARE disponibila in acest moment pe piata francizei de pariuri sportive. EXCELBET are posibilitatea de a oferi aceasta modalitate de colaborare exclusiv datorita volumului mare de activitate, comparat cu restul operatorilor de pariuri ce ofera franciza de pe piata.

Avantajele sistemului de franciza EXCELBET

- Aveti posibilitatea de a realiza incasari cat mai mari si a face concurenta marilor operatori de pariuri sportive de pe piata, PRIN CELE MAI MULT DE 300 DE AGENTII DE PARIURI DIN ROMANIA, SI ASUMAREA INTEGRALA A RESPONSABILITATII PLATII CASTIGURILOR CATRE CLIENTI, PRIN OFERTA DE PARIURI COMPETITIVA SI VARIATA SI PRIN AVANTAJELE UNICE DE ACCEPTARE SI VERIFICARE A PARIURILOR PE SITE-UL FIRMEI (EXCELBET a fost prima casa de pariuri ce pune la dispozitia clientilor sai o platforma de pariuri optimizata pentru dispozitive mobile (tableta, smartphone) si a ofertit serviciul de rezervare on-line a unui bilet de pariuri, si jucarea acestuia in agentii pe baza unui cod si verificare on-line a starii biletului de pariuri.) - Investitia necesara pentru amenajarea spatiului comercial este minima. - Pariurile sportive, sunt un domeniu in continua dezvoltare, in ultimii ani tot mai multi romani descoperind placerea de a paria, din placere ori in speranta obtinerii de venituri suplimentare. De asemenea pariurile sportive sunt cea mai ieftina modalitate de a juca jocuri de noroc comparativ cu jocul la aparatele de joc electronice, ruleta ori mai nou mese de poker electronice. - Domeniul in care urmeaza sa colaboram este poate cel mai frumos mod de a castiga bani, fiind inconjurat in fiecare zi de oameni pasionati de fotbal si sport in general, veti fi totdeauna la curent cu tot ceea ce se intampla in lumea minunata si spectaculoasa a fotbalului. - Riscurile sunt minime deoarece EXCELBET suporta plata tuturor castigurilor, colaboratorul trebuind sa suporte doar costurile de administrare ale agentiei. - Beneficiati de oportunitatea de a lucra impreuna cu echipa EXCELBET, cea mai experimentata echipa de bookmakeri din Romania.

Obtinerea francizei are costuri minime

La deschiderea colaborarii, EXCELBET va ofera in mod gratuit urmatoarele:
- Software specific de inregistrare a pariurilor cu licenta.
- Imprimanta termica pentru tiparirea biletelor de pariuri.
- Casa de marcat fiscala pentru inregistrarea incasarilor. Documentele contabile necesare desfasurarii in bune conditii a activitatii.
- Biletele de pariere, tiparite conform normelor legale in vigoare. - Firma noastra realizeaza majoritatea demersurilor legale pentru deschiderea activitatii, in sarcina dvs. ramanand doar efectuarea demersurilor legale de deschidere pe plan local.
- Materiale promotionale variate, de la autocolante la diverse postere care vor realiza comunicarea mesajului firmei catre client, punerea in evidenta a avantajelor firmei noastre cat si vor intari comunicarea diverselor aspecte privind conditiile de pariere si diverse promotii oferite.

Indatoririle francizatului

Pentru desfasurarea activitatii si deschiderea unei agentii de pariuri sportive, francizorul trebuie sa indeplineasca urmatoarele conditii: - Sa se constituie ca si persoana juridica, inregistrata pe teritoriul Romaniei - Sa detina in administrare un spatiu comercial cu suprafata de minim 25 mp2 - Sa amenajeze mobilierul spatiului comercial conform specificatiilor EXCELBET incluzand: panouri de afisaj si receptie de pariuri - Sa utileze spatiul cu televizoare si dotari de securitate conforme cu normele legale - Sa asigure un calculator cu licenta Windows 7 si imprimanta laser pentru tiparirea ofertelor de pariuri - Sa asigure conexiunea la internet permanenta a agentiei. Conexiunea internet trebuie sa aiba obligatoriul adresa de IP fixa - Sa asigure un numar de 2 operatori de pariuri (recomandat) pentru asigurarea unui program de minim 8 ore/zi de luni pana duminica. Pentru mai multe detalii sau deschiderea unei colaborari va rugam sa ne contactati telefonic. In vederea unei evaluari preliminare va rugam sa aveti la dispozitie un set de poze ale spatiului comercial in care doriti sa desfasurati activitatea. Pozele trebuie sa acopere interiorul, exteriorul cat si o vedere de ansamblu cu zona in care este amplasat spatiul comercial.

1
2
3
4
5
inapoi la lista
Simplu
Sistem
Pentru a paria faceti click pe o cota!
Sistem:
 din 
nu se pot face combinari
Nr Variante:
0
Cota totala:
0
Miza:
0
Taxe:
0
Total de plata:
2
3
7
10
+
Castig minim:
0
Castig maxim:
0
Joaca Pariul