Excelbet.ro

pariuri sportive

Excelbet.ro

pariuri sportive

Excelbet.ro

pariuri sportive

PARIUL MEU
0 evenimente
CASTIG MAXIM
0 lei
loading...
Verifica pariuri sportive si

pariuri live

.
Serie Bilet

(info)

Cod de verificare

(info)

Verifica Pariul

TERMINALELE DE PARIURI INDEPENDENTE EXCELBET

EXCELBET va pune la dispozitie o noua metoda de recreere prin plasarea de pariuri sportive si virtuale direct de pe terminale independente, oferind o experienta inedita si placuta.
Avantajele plasarii de pariuri de la terminal sunt multiple, jucatorul avand posibilitatea sa plaseze pariuri si sa isi ridice castigurile rapid fara a sta la coada.
Oferta de pariuri este aceeasi cu cea din agentie si de pe site, avand posibilitatea de a plasa pariuri sportive pre-match si live, de a juca la Loterii, Bile 48 si 49, Curse de 6 si 8 caini si Pariuri live pe curse de cai si caini.

Meniul este intuitiv si interactiv, jocurile fiind foarte usor de accesat.


Pariurile sportive sunt usor de plasat, mereu cele mai pariate evenimente fiind afisate in fata, urmand ulterior sa poti accesa evenimente ordonate pe ligi pe zile sau pe ore.


Chiar daca meciurile favorite au inceput, acum puteti paria live pe o multitudine de evenimente sportive din care puteti alege pronosticuri in functie de propria inspiratie.

Aveti la dispozitie una dintre cele mai variate oferte de loterii din intreaga lume, putand plasa pariuri chiar si din 5 in 5 minute.


Jocurile virtuale iti pot aduce premii aleatorii globale si locale la orice bilet care este castigator. Urmareste valoarea lor pe terminal si monitoarele din agentii!


Cele mai multe tipuri de pariuri pentru cursele de caini le gasiti numai la EXCELBET, inclusiv si pe terminalul de pariuri.


Orice bilet poate fi rezervat pe site si incarcat direct in terminal, pentru o plasare rapida a pariului. Verificarea este foarte rapida nu trebuie decat sa introduci biletul cu codul de bare in locul dedicat din terminal si afli starea biletului tau.
Castigurile le poti ridica ori din terminal ori de la operator.
Daca ai terminat de pariat si ti-au ramas bani in terminal, ii poti scoate imediat.

1
2
3
4
5
inapoi la lista
Simplu
Sistem
Pentru a paria faceti click pe o cota!
Sistem:
 din 
nu se pot face combinari
Nr Variante:
0
Cota totala:
0
Miza:
0
Taxe:
0
Total de plata:
2
3
7
10
+
Castig minim:
0
Castig maxim:
0
Joaca Pariul