Până La 300 Ron Freebet În Fiecare Zi | ExcelBet

1. Oferta este valabilă zilnic și se adresează tuturor jucătorilor care au un cont activ pe platforma EXCELBET.

2. Pentru a beneficia de oferta la depunere, jucătorul trebuie să acceseze zilnic secțiunea Depunere și să selecteze bonusul de 50% până la 300 RON Freebet la o depunere de minim 100 RON. Atenție: freebetul se va credita o dată la 24h. Astfel, dacă un jucător a selectat oferta la ora 1pm, acesta o va putea selecta a doua zi după ora 1pm.

3. Freebetul poate fi plasat pe minim 6 evenimente de tip 3-way-market, cotă min. 1.6 fiecare. Toate evenimentele selecționate trebuie să se încheie înainte de expirarea freebetului.

4. Din câștigul obținut în urma plasării pariului gratuit, se scade valoarea freebetului.

5. Freebetul are o valabilitate de 7 zile.

6. Pariurile cu freebet nu sunt eligibile pentru cashout sau alte promoții.

7. Valoarea maximǎ pe care un jucǎtor o poate transforma în bani reali dupǎ utilizarea Freebetului este de 600 RON

8. Oferta este valabilă doar pentru depunerile realizate prin card bancar (Mastercard sau Visa).

9. Sumele depuse se supun condițiilor de rulaj generale din Termeni si Conditii. Selectarea acestui bonus, înseamnă acceptarea condiției de rulaj 1x inclusiv pentru suma primita ca bonus. Astfel, pentru a retrage orice sumă de bani după acceptarea acestui bonus, jucătorii vor trebui să ruleze suma depusă, împreună cu suma primită în urma accesării ofertei în secțiunea de cazino a Excelbet.

10. Oferta respectă Termenii și Condițiile EXCELBET.

11. EXCELBET își rezervă dreptul de a suspenda promoția pentru unul sau pentru toți jucătorii, fără explicații sau notificări prealabile, dacă promoția este folosită într-o manieră ce contravine Regulilor Organizatorului. În cazul unui litigiu cu un jucător, decizia Organizatorului va prevala.

12. EXCELBET își rezervă dreptul de a exclude jucătorii care participă la promoții cu conturi multiple.

13. EXCELBET își rezervă dreptul de a anula sau modifica termenii și condițiile acestei oferte fără notificare prealabilă.

14. Pentru orice problemă legată de acest bonus, contactați echipa de asistență la contact@excelbet.ro.

Termeni și condiții