Despre ExcelBet - Cine Suntem și Ce Oferim

Despre noi 

Bine ați venit la Excelbet, unde oferim toate tipurile de jocuri pentru plăcerea ta și lucrăm pentru a-ți pune la dispoziție cele mai bune servicii. 

Site-ul Excelbet este deținut și operat de către Crowd Entertainment Limited, societate înmatriculată conform legii societăților comerciale din Malta, cu sediul social în Malta, 2 Spinola Road, St. Julians STJ 3014, număr de înregistrare C 97517. 

Excelbet se concentrează pe oferirea de jocuri de cazino și sloturi inovatoare, sigure și, cel mai important, de înaltă calitate. Sperăm să vă oferim acces la un joc de mare emoție și divertisment într-un cadru sănătos și legal, așa cum am făcut și cu celelalte produse care alcătuiesc portofoliul nostru. 

În prezent, oferta de pariuri are un mix variat și competitiv care include pariuri sportive, pariuri LIVE, pariuri pe numere - LOTO, pariuri virtuale etc. De asemenea, Excelbet poate oferi o ofertă superioară, care de multe ori depășește nivelul celor mai mari companii de pariuri. 

Susținută de o echipă dedicată de servicii pentru clienți, Excelbet poate oferi o platformă de joc profesională și un suport bun. 

Când joci la Excelbet, poți fi sigur că ești pe mâini bune!