CONDIȚII GENERALE PENTRU BONUSURI | EXCELBET

1.       Organizatorul poate, conform dispoziţiilor legale aplicabile, Termenilor şi Condiţiilor Generale, Termenilor Speciali, Regulilor şi oricăror termeni specifici care se referă la Bonusuri, să acorde Bonusuri pentru jucătorii online, în funcţie de criteriile de eligibilitate, astfel stabilite. 

2.       Ofertele promoționale cu depunere sunt disponibile doar pentru card bancar (Visa sau Mastercard). 

3.       În cazurile rare în care bonusul nu este creditat automat in contul jucătorului, acesta trebuie să contacteze echipa de suport prin Formularul de Contact înainte de a juca suma depusă. 

4.       Jucătorii vor putea retrage caștigurile obținute din folosirea bonusului dupa ce au îndeplinit condițiile de rulaj, conform Termenilor si Condițiilor promoției. Nu se poate solicita o plată în situația în care banii depuși nu au fost pariați sau mizați în totalitate (100%) cel puțin o dată la oricare din jocurile sau pariurile oferite. 

5.       În cazul in care la momentul depunerii jucătorul nu a selectat bonusul, acesta va putea fi creditat de către echipa de suport în urma unei solicitări scrise prin Formularul de Contact. 

6.       Câștigurile care provin din Rundele Gratuite vor fi transferate automat în balanță ca sume bonus, imediat ce toate rundele gratuite disponibile au fost consumate. 

7. Pentru a consulta Termenii și Condițiile specifice fiecărui Freebet accesați secțiunea PARIURI – PROMOȚII. 

8. Află cum se plasează un Freebet pe Excelbet AICI

9.       Orice câștig rezultat în urma unui pariu din balanța bonus, inclusiv câștig de tip jackpot, va fi creditat în balanța bonus. 

10.       Solicitarea unei cereri de retragere înainte de îndeplinirea condițiilor de rulare va anula atât valoarea bonusului, cât și a câștigurilor aferente acestuia. 

11.       Bonusurile și rotirile gratuite au o perioadă de valabilitate de 7 zile. La sfârșitul acestei perioade, toate bonusurile neutilizate, bonusurile al căror playthrough nu a fost epuizat sau câștigurile în așteptare provenite din acestea vor fi deduse automat din contul de jucător. 

12.   Câștigurile rezultate din pariurile cu fonduri mixte (cash+bonus) se vor credita proporțional în balanța cash și balanța bonus. De ex. dintr-un pariu de 20 RON din care 10 RON cash + 10 RON bonus, cu un câștig de 50 RON: 25 RON vor fi creditați în balanța cash și 25 RON vor fi creditați în balanța bonus. 

13.   Doar mizele individuale mai mici de 20 RON vor fi luate în calcul la indeplinirea cerintelor de rulare. În cazul in care jucătorul plasează un pariu cu o valoare mai mare, doar suma de 20 RON va fi luată în considerare pentru contribuția la rulajul bonusului. 

14.   Valoarea maximă pe care un jucător o poate transforma în bani reali, după ce au fost îndeplinite condițiile de rulaj aferente, este conformă Termenilor si Condițiilor promoției.

15. Majoritatea sloturilor disponibile pe Excelbet au o contribuție de 100% la rulajul bonusului. Excepție de la această regulă fac jocurile din categoriile Live Casino și Mese Live, dar și jocuri de tip crash games (ex. Aviator, Spaceman), jocurile cu o singură linie de câștig (ex. Joker's Luck, Joker's Luck Deluxe), jocuri interactive/skill-based (ex: 1000XBusta, Coin Miner), loteriile cât și jocurile virtuale (ex. Dog Races, Speedway). 

Acestea nu contribuie la rulajul bonusului. Lista jocurilor menționate anterior nu este exhaustivă și poate cuprinde si alte jocuri din categoriile respective. 

16. Excelbet își rezervă dreptul de a suspenda promoția pentru unul sau pentru toți jucătorii, fără explicații sau notificări prealabile, dacă promoția este folosită într-o manieră ce contravine Regulilor Organizatorului. În cazul unui litigiu cu un jucător, decizia Organizatorului va prevala. 

17.   Excelbet își rezervă dreptul de a exclude jucătorii care participă la promoții cu conturi multiple. 

18.   Excelbet își rezervă dreptul de a anula sau modifica termenii și condițiile acestei oferte fără notificare prealabilă. 

19.   Pentru orice situaţii sau întrebări legate de prezentul bonus, utilizatorii sunt rugați să consulte Termenii si Condiţiile aferente - din pagina de promoții a site-ului sau Termenii primiți pe adresa personală de e-mail.