HAPPY HOUR | [EXCELBET]

1. Oferta poate fi accesată în fiecare zi, în intervalul orar 12.00 - 16.00 și se adresează tuturor jucătorilor care au un cont activ pe platforma EXCELBET.RO.

2. Pentru a beneficia de oferta la depunere, jucătorul trebuie să acceseze zilnic secțiunea Depunere și să selecteze bonusul de 25 RON Freebet la o depunere de minim 50 RON. Atenție: freebetul se va credita o dată la 24h. Astfel, dacă un jucător a selectat oferta la ora 1pm, acesta o va putea selecta a doua zi după ora 1pm.

3. Freebetul poate fi plasat pe minim șase evenimente cu o cotă minimă de 1.6 și poate fi folosit pe pariuri de tipul 2 și 3-way-market.

4. Freebetul are o valabilitate de 7 zile. Toate evenimentele selecționate trebuie să se încheie înainte de expirarea freebetului. Valoarea maximǎ pe care un jucǎtor o poate transforma în bani reali dupǎ utilizarea Freebetului este de 200 RON

5. Din câștigul obținut în urma plasării pariului gratuit, se scade valoarea freebetului.

6. În cazul în care freebetul nu este acordat automat, acesta va putea fi creditat de către echipa de suport în urma unei solicitări scrise la contact@excelbet.ro.

7. Pariurile cu freebet nu sunt eligibile pentru cashout sau alte promoții. În cazul în care optezi pentru cashout la primul pariu, oferta nu este disponibilă.

8. Bonusul este disponibil doar la depunerile prin card bancar (Mastercard sau Visa).

9. Oferta respectă Termenii și Condițiile EXCELBET.

10. EXCELBET își rezervă dreptul de a suspenda promoția pentru unul sau pentru toți jucătorii, fără explicații sau notificări prealabile, dacă promoția este folosită într-o manieră ce contravine Regulilor Organizatorului. În cazul unui litigiu cu un jucător, decizia Organizatorului va prevala.

11. EXCELBET își rezervă dreptul de a exclude jucătorii care participă la promoții cu conturi multiple.

12. EXCELBET își rezervă dreptul de a anula sau modifica termenii și condițiile acestei oferte fără notificare prealabilă.

13. Pentru orice problemă legată de acest bonus, contactați echipa de asistență la contact@excelbet.ro.

Termeni și condiții