Bun-Venit cu 2.000 RON și 400 de Runde Gratuite | ExcelBet

1. Oferta de bun venit se adresează tuturor jucătorilor noi, pe parcursul primelor 3 depuneri făcute pe EXCELBET.

2. Oferta este destinată doar o dată pentru fiecare adresă de domiciliu/adresă IP/dispozitiv.

3. Depunerea minimă pentru accesarea bonusurilor din Pachetul de Bun Venit este de 50 RON.

4. Limitele bonusurilor sunt următoarele:

  • Prima depunere: 1.000 RON
  • A doua depunere: 1.000 RON

5. Rotirile gratuite se creditează la următoarele jocuri:

  • Prima depunere: 100 de rotiri la Shining Crown Clover Chance
  • A doua depunere: 50 de rotiri la Burning Hot Clover Chance
  • A treia depunere: 250 de rotiri la 20 Dazzling Hot Clover Chance

6. Pentru a îndeplini condițiile de retragere a câștigurilor rezultate din folosirea bonusului, jucătorii vor trebui să mizeze de 40x valoarea rezultată din câștigul rundelor, respectiv 40x valoarea inițială a depunerii realizate + bonusul primit;

7. În cazul in care la momentul depunerii jucătorul nu a selectat bonusul, acesta va putea fi creditat de către echipa de suport în urma unei solicitări scrise la contact@excelbet.ro, cu mențiunea că bonusul astfel creditat va avea un rulaj de 60x. Ne rezervăm dreptul să nu credităm bonusul în cazul jucătorilor care au consumat suma depusă.

8. Solicitarea unei cereri de retragere înainte de îndeplinirea condițiilor de rulare va anula atât valoarea bonusului, cât și a câștigurilor aferente acestuia.

9. Bonusurile și Rotirile Gratuite au o perioadă de valabilitate de 7 zile. La sfârșitul acestei perioade, toate bonusurile neutilizate, bonusurile al căror playthrough nu a fost epuizat sau câștigurile în așteptare provenite din acestea vor fi deduse automat din contul de jucător.

10. Câștigurile rezultate din pariurile cu fonduri mixte (cash+bonus) se vor credita proporțional în balanța cash și balanța bonus. De ex. dintr-un pariu de 20 RON din care 10 RON cash + 10 RON bonus, cu un câștig de 50 RON: 25 RON vor fi creditați în balanța cash și 25 RON vor fi creditați în balanța bonus.

11. Valoarea maximă pe care un jucător o poate transforma în bani reali, după ce au fost îndeplinite condițiile de rulaj aferente, este de 1.500 RON.

12. Doar mizele individuale mai mici de 20 RON vor fi luate în calcul la îndeplinirea cerințelor de rulaj. Orice miză mai mare va fi considerată la maximul de 20 RON.

13. Cerințele de rulaj pentru toate bonusurile active dintr-un cont de jucător se cumulează.

14. Oferta este valabilă doar pentru depunerile realizate prin card bancar (Mastercard sau Visa).

15. Oferta respectă Termenii și Condițiile EXCELBET.

16. EXCELBET își rezervă dreptul de a suspenda promoția pentru unul sau pentru toți jucătorii, fără explicații sau notificări prealabile, dacă promoția este folosită într-o manieră ce contravine Regulilor Organizatorului. În cazul unui litigiu cu un jucător, decizia Organizatorului va prevala.

17. EXCELBET își rezervă dreptul de a exclude jucătorii care participă la promoții cu conturi multiple.

18. EXCELBET își rezervă dreptul de a anula sau modifica termenii și condițiile acestei oferte fără notificare prealabilă.

19. Pentru orice problemă legată de acest bonus, contactați echipa de asistență la contact@excelbet.ro.

Termeni și condiții